Správa cookies
Webové stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Využíváním našich služeb souhlasíte s používáním cookies.
Více o cookies
Nastavení cookies
Akceptuji vše
e-shop@arada.cz
KNIHCENTRUM revue
Registrovat
Přihlásit se
Přejít do e-shopu
Nákupní
košík
0
Home
Menu
Search
Knihy
Knihy v angličtině
AKCE
Beletrie pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
Učebnice, odborná literatura
Beletrie pro děti a mládež
Populárně naučná pro děti a mládež
Kalendáře
Kalendáře
Tipy na dárky
Papírenské zboží
Tipy na dárky
Hračky
AKCE
Hračky, hry, karty
Papírnictví
AKCE
Populárně naučná pro dospělé
Beletrie pro děti a mládež
Kalendáře
Papírenské zboží
Mapy
AKCE
Mapa, atlas, průvodce
Filmy
AKCE
Média
AudioCD
AKCE
Populárně naučná pro dospělé
Média
Ostatní
Populárně naučná pro dospělé
Populárně naučná pro děti a mládež
Média
Papírenské zboží
Tipy na dárky
Kód ke stažení
Přejít do e-shopu
e-shop@arada.cz
http://www.arada.cz/
...
Úvod
Úvod
Populárně naučná pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
http://www.arada.cz/popularne-naucna-pro-dospele
Zdraví & životní styl
Zdraví & životní styl
http://www.arada.cz/zdravi-zivotni-styl
Vysoko spracovaní ľudia
Vysoko spracovaní ľudia
https://www.arada.cz/vysoko-spracovani-ludia
Vysoko spracovaní ľudia
Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:
9788055909936
Chris van Tulleken
Prečo jeme niečo, čo nie je skutočné jedlo, a prečo s tým nevieme prestať
Značka:
Petit Press
Varianta:
Kniha
342 Kč
Zboží máme skladem.
Dostupnost:
Poslední 4 ks
zobrazit dostupný počet ks
Běžná cena:
489 Kč
Naše cena:
342 Kč
Běžná cena:
489 Kč
Naše cena:
342 Kč
Množství:
Anotace
Kniha o fenoméne vysoko spracovaných potravín, ktoré v súčasnosti predstavujú väčšinu našej každodennej stravy.
Lekár a výskumník Chris van Tulleken pútavo vysvetľuje, ako sa na náš tanier dostali laboratórne zmesi, prečo ich máme tak radi a čo robia s naším telom (zďaleka nejde len o nárast hmotnosti), zdravím, spoločnosťou i planétou. Máme právo vedieť širšie súvislosti o našom jedle a autor nám ich v knihe ponúka. Nenájdete v nej žiadne príkazy či zákazy, ale množstvo vedeckých faktov, zistených skutočností a výsledkov experimentov. Vydajte sa na objavnú cestu svetom potravinárstva a nášho stravovania.
Chris van Tulleken je infektológ v londýnskej nemocnici špecializovanej na tropickú medicínu. Vyštudoval na univerzite v Oxforde a doktorát (PhD.) v odbore molekulárna virológia získal na University College v Londýne, kde aj pôsobí ako docent. Vo výskume sa zameriava na vplyv korporácií na ľudské zdravie, najmä v kontexte detskej výživy, a spolupracuje s organizáciou UNICEF a Svetovou zdravotníckou organizáciou.
Informace o sortimentu
Podnázev
Prečo jeme niečo, čo nie je skutočné jedlo, a prečo s tým nevieme prestať
Název v originále
Ultra-processed People
Druh sortimentu
Kniha
Autor
Chris van Tulleken
Překladatel
Dana Petrigáčová
Značka
Petit Press
V prodeji od
05.08.2024
Rok vydání
2024
Pořadí vydání
1. vydání
Rozměry
14.8 x 23.0 x 3.4 cm
Hmotnost
0.53 kg
Vazba
Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran
384
ISBN
978-80-559-0993-6
EAN
9788055909936
Interní kód
0449080
Produktový manažer
Andrea Rudinská (andrea.rudinska@knihcentrum.cz)
Vývoj ceny