Správa cookies
Webové stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Využíváním našich služeb souhlasíte s používáním cookies.
Více o cookies
Nastavení cookies
Akceptuji vše
e-shop@arada.cz
KNIHCENTRUM revue
Registrovat
Přihlásit se
Přejít do e-shopu
Nákupní
košík
0
Home
Menu
Search
Knihy
Knihy v angličtině
AKCE
Beletrie pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
Učebnice, odborná literatura
Beletrie pro děti a mládež
Populárně naučná pro děti a mládež
Kalendáře
Kalendáře
Tipy na dárky
Tipy na dárky
Hračky
AKCE
Hračky, hry, karty
Papírnictví
AKCE
Papírenské zboží
Mapy
AKCE
Mapa, atlas, průvodce
Filmy
AKCE
Média
AudioCD
AKCE
Populárně naučná pro dospělé
Média
Ostatní
Populárně naučná pro dospělé
Populárně naučná pro děti a mládež
Média
Papírenské zboží
Tipy na dárky
Kód ke stažení
Přejít do e-shopu
e-shop@arada.cz
http://www.arada.cz/
...
Úvod
Úvod
Populárně naučná pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
http://www.arada.cz/popularne-naucna-pro-dospele
Zdraví & životní styl
Zdraví & životní styl
http://www.arada.cz/zdravi-zivotni-styl
Vysoko spracovaní ľudia
Vysoko spracovaní ľudia
https://www.arada.cz/vysoko-spracovani-ludia
Vysoko spracovaní ľudia
Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:
9788055909936
Chris van Tulleken
Prečo jeme niečo, čo nie je skutočné jedlo, a prečo s tým nevieme prestať
Značka:
Petit Press
Varianta:
Kniha
342 Kč
Zboží máme skladem.
Dostupnost:
Poslední kus
zobrazit dostupný počet ks
Běžná cena:
489 Kč
Naše cena:
342 Kč
Běžná cena:
489 Kč
Naše cena:
342 Kč
Množství:
Anotace
Kniha o fenoméne vysoko spracovaných potravín, ktoré v súčasnosti predstavujú väčšinu našej každodennej stravy.
Lekár a výskumník Chris van Tulleken pútavo vysvetľuje, ako sa na náš tanier dostali laboratórne zmesi, prečo ich máme tak radi a čo robia s naším telom (zďaleka nejde len o nárast hmotnosti), zdravím, spoločnosťou i planétou. Máme právo vedieť širšie súvislosti o našom jedle a autor nám ich v knihe ponúka. Nenájdete v nej žiadne príkazy či zákazy, ale množstvo vedeckých faktov, zistených skutočností a výsledkov experimentov. Vydajte sa na objavnú cestu svetom potravinárstva a nášho stravovania.
Chris van Tulleken je infektológ v londýnskej nemocnici špecializovanej na tropickú medicínu. Vyštudoval na univerzite v Oxforde a doktorát (PhD.) v odbore molekulárna virológia získal na University College v Londýne, kde aj pôsobí ako docent. Vo výskume sa zameriava na vplyv korporácií na ľudské zdravie, najmä v kontexte detskej výživy, a spolupracuje s organizáciou UNICEF a Svetovou zdravotníckou organizáciou.
Informace o sortimentu
Podnázev
Prečo jeme niečo, čo nie je skutočné jedlo, a prečo s tým nevieme prestať
Název v originále
Ultra-processed People
Druh sortimentu
Kniha
Autor
Chris van Tulleken
Překladatel
Dana Petrigáčová
Značka
Petit Press
V prodeji od
05.08.2024
Rok vydání
2024
Pořadí vydání
1. vydání
Rozměry
14.8 x 23.0 x 3.4 cm
Hmotnost
0.53 kg
Vazba
Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran
384
ISBN
978-80-559-0993-6
EAN
9788055909936
Interní kód
0449080
Produktový manažer
Andrea Rudinská (andrea.rudinska@knihcentrum.cz)
Vývoj ceny