Správa cookies
Webové stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Využíváním našich služeb souhlasíte s používáním cookies.
Více o cookies
Nastavení cookies
Akceptuji vše
e-shop@arada.cz
KNIHCENTRUM revue
Registrovat
Přihlásit se
Přejít do e-shopu
Nákupní
košík
0
Home
Menu
Search
Knihy
Knihy v angličtině
AKCE
Beletrie pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
Učebnice, odborná literatura
Beletrie pro děti a mládež
Populárně naučná pro děti a mládež
Hračky, hry, karty
Mapa, atlas, průvodce
Papírenské zboží
Kalendáře
Kalendáře
Hračky
AKCE
Hračky, hry, karty
Tipy na dárky
Tipy na dárky
Papírnictví
AKCE
Populárně naučná pro děti a mládež
Papírenské zboží
Mapy
AKCE
Mapa, atlas, průvodce
Filmy
AKCE
Média
AudioCD
AKCE
Média
Ostatní
Populárně naučná pro dospělé
Média
Hračky, hry, karty
Papírenské zboží
Kód ke stažení
Přejít do e-shopu
e-shop@arada.cz
http://www.arada.cz/
...
Úvod
Úvod
Populárně naučná pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
http://www.arada.cz/popularne-naucna-pro-dospele
Domov, zahrada
Domov, zahrada
http://www.arada.cz/domov-zahrada
Uchovávání úrody
Uchovávání úrody
https://www.arada.cz/uchovavani-urody-1
Uchovávání úrody
Série:
Klíč k soběstačnosti
Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:
9788090795563
Eva Hauserová
Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle
Značka:
Permakultura
Varianta:
Kniha
166 Kč
Zboží máme skladem.
Dostupnost:
SKLADEM
zobrazit dostupný počet ks
Běžná cena:
230 Kč
Naše cena:
166 Kč
Běžná cena:
230 Kč
Naše cena:
166 Kč
Množství:
Anotace
Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky a jeden autor vás provedou správným skladováním, osvědčenými metodami jako zavařování a sušení, ale největší pozornost věnujeme různým typům kvašení. Nechybí texty vysvětlující, jak to všechno souvisí s permakulturou (Katka Horáčková), jak porozumět procesům probíhajícím v jídle po mikrobiologické stránce (Eva Hauserová), a konečně v brožurce najdete řadu vynikajících, prověřených a chutných receptů (kolektiv kolem Permakultury CS).
Informace o sortimentu
Podnázev
Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle
Druh sortimentu
Kniha
Autor
Eva Hauserová
Značka
Permakultura
V prodeji od
20.09.2023
Rok vydání
2023
Pořadí vydání
2. vydání
Rozměry
14.9 x 21.1 x 0.5 cm
Hmotnost
0.11 kg
Vazba
Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran
82
Edice
Klíč k soběstačnosti
ISBN
978-80-907955-6-3
EAN
9788090795563
Interní kód
0431134
Produktový manažer
Jana Hulová (jana.hulova@knihcentrum.cz)
Vývoj ceny