Technologie přípravy pokrmů 2

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788071689522
Značka: FORTUNA

Zboží máme skladem.

Dostupnost: SKLADEM
zobrazit dostupný počet ks
190 Kč
143 Kč
190 Kč
143 Kč
Anotace
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor Hana Sedláčková
Značka FORTUNA
V prodeji od 28.07.2006
Rok vydání 2007
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 20.5 x 29.5 x 0.5 cm
Hmotnost 0.28 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 86
Poslední dotisk 04/2008
ISBN 80-7168-952-1
EAN 9788071689522
Interní kód 0060159
Produktový manažer Věra Klíšová (vera.klisova@knihcentrum.cz)
Vývoj ceny