Správa cookies
Webové stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Využíváním našich služeb souhlasíte s používáním cookies.
Více o cookies
Nastavení cookies
Akceptuji vše
e-shop@arada.cz
KNIHCENTRUM revue
Registrovat
Přihlásit se
Přejít do e-shopu
Nákupní
košík
0
Home
Menu
Search
Knihy
Knihy v angličtině
AKCE
Beletrie pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
Učebnice, odborná literatura
Beletrie pro děti a mládež
Populárně naučná pro děti a mládež
Hračky, hry, karty
Mapa, atlas, průvodce
Papírenské zboží
Kalendáře
Kalendáře
Hračky
AKCE
Hračky, hry, karty
Tipy na dárky
Tipy na dárky
Papírnictví
AKCE
Papírenské zboží
Mapy
AKCE
Mapa, atlas, průvodce
Filmy
AKCE
Média
Mapa, atlas, průvodce
AudioCD
AKCE
Média
Ostatní
Populárně naučná pro dospělé
Média
Hračky, hry, karty
Papírenské zboží
Kód ke stažení
Přejít do e-shopu
e-shop@arada.cz
http://www.arada.cz/
...
Úvod
Úvod
Učebnice, odborná literatura
Učebnice, odborná literatura
http://www.arada.cz/ucebnice-odborna-literatura
Středoškolská výuka
Středoškolská výuka
http://www.arada.cz/stredoskolska-vyuka
Technologie přípravy pokrmů 2
Technologie přípravy pokrmů 2
https://www.arada.cz/technologie-pripravy-pokrmu-2-1
Technologie přípravy pokrmů 2
Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:
9788071689522
Hana Sedláčková
Značka:
FORTUNA
Varianta:
Kniha
143 Kč
Zboží máme skladem.
Dostupnost:
SKLADEM
zobrazit dostupný počet ks
Běžná cena:
190 Kč
Naše cena:
143 Kč
Běžná cena:
190 Kč
Naše cena:
143 Kč
Množství:
Anotace
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Informace o sortimentu
Druh sortimentu
Kniha
Autor
Hana Sedláčková
Značka
FORTUNA
V prodeji od
28.07.2006
Rok vydání
2007
Pořadí vydání
1. vydání
Rozměry
20.5 x 29.5 x 0.5 cm
Hmotnost
0.28 kg
Vazba
Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran
86
Poslední dotisk
04/2008
ISBN
80-7168-952-1
EAN
9788071689522
Interní kód
0060159
Produktový manažer
Věra Klíšová (vera.klisova@knihcentrum.cz)
Vývoj ceny