Technologie přípravy pokrmů 1

Série: Učebnice
Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788071689126
Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Značka: FORTUNA

Zboží máme skladem.

Dostupnost: SKLADEM
190 Kč
142 Kč
za tuto cenu jen do 2. 11. 2025
190 Kč
142 Kč
za tuto cenu jen do 2. 11. 2025
Anotace
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Informace o sortimentu
Podnázev Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Druh sortimentu Kniha
Autor Pavel Otoupal, Hana Sedláčková
Značka FORTUNA
V prodeji od 01.07.2005
Rok vydání 2004
Pořadí vydání 3. vydání
Rozměry 20.8 x 22.4 x 0.8 cm
Hmotnost 0.26 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran 88
Edice Učebnice
Poslední dotisk 10/2024
ISBN 80-7168-912-2
EAN 9788071689126
Interní kód 0056373
Produktový manažer Věra Klíšová (vera.klisova@knihcentrum.cz)
Vývoj ceny