Správa cookies
Webové stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Využíváním našich služeb souhlasíte s používáním cookies.
Více o cookies
Nastavení cookies
Akceptuji vše
e-shop@arada.cz
KNIHCENTRUM revue
Registrovat
Přihlásit se
Přejít do e-shopu
Nákupní
košík
0
Home
Menu
Search
Knihy
Knihy v angličtině
Beletrie pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
Učebnice, odborná literatura
Beletrie pro děti a mládež
Populárně naučná pro děti a mládež
Kalendáře
Kalendáře
Tipy na dárky
Tipy na dárky
Hračky
AKCE
Hračky, hry, karty
Papírnictví
AKCE
Papírenské zboží
Mapy
AKCE
Mapa, atlas, průvodce
Filmy
AKCE
Média
AudioCD
AKCE
Populárně naučná pro dospělé
Média
Ostatní
Populárně naučná pro dospělé
Populárně naučná pro děti a mládež
Média
Papírenské zboží
Tipy na dárky
Kód ke stažení
Přejít do e-shopu
e-shop@arada.cz
http://www.arada.cz/
...
Úvod
Úvod
Populárně naučná pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
http://www.arada.cz/popularne-naucna-pro-dospele
Kuchařky & nápoje
Kuchařky & nápoje
http://www.arada.cz/kucharky-napoje
Provence Škola provensálské kuchyně
Provence Škola provensálské kuchyně
https://www.arada.cz/provence-skola-provensalske-kuchyne-2
Provence Škola provensálské kuchyně
Pevná bez přebalu lesklá
EAN:
9788027603343
Marie-Pierre Moineová
,
Gui Gedda
Tajemství surovin a receptů jižní Francie
Značka:
SLOVART
Varianta:
Kniha
399 Kč
Zboží máme skladem.
Dostupnost:
Posledních 5 ks
zobrazit dostupný počet ks
ProductQuality
ProductQuality
Běžná cena:
499 Kč
Naše cena:
399 Kč
Běžná cena:
499 Kč
Naše cena:
399 Kč
Množství:
Anotace
Jen málokdo odolá kouzlu slunné Provence a jídlům, která jsou příkladem nejlepší venkovské kuchyně. Kniha koncipovaná jako týdenní škola vaření nám umožní vychutnat si nádhernou autentickou chuť Středomoří. Autor se v tomto koutě světa narodil a vyrostl zde, je považován za guru provensálského stravování. Zavede nás na rybí trh, do tradičního pekařství, k výrobcům sýrů, dozvíme se od něj, jak místní získávají ze surovin nejlepší chutě a vůně, umožní nám prostě poznat provensálské jídlo z první ruky… Můžeme si vybrat z více než stovky receptů a ochutnat třeba tapenádu neboli kaparovou pastu, cuketové smaženky, jehněčí kýtu s bylinkami nebo jahodový coulis. Jak uvařit dobré a tradiční provensálské jídlo v pohodlí vlastní kuchyně.
Informace o sortimentu
Podnázev
Tajemství surovin a receptů jižní Francie
Druh sortimentu
Kniha
Autor
Gui Gedda, Marie-Pierre Moineová
Překladatel
Dagmar Eisenmannová
Značka
SLOVART
V prodeji od
12.10.2021
Rok vydání
2021
Pořadí vydání
3. vydání
Rozměry
20.5 x 24.2 x 3.6 cm
Hmotnost
1.43 kg
Vazba
Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran
352
ISBN
978-80-276-0334-3
EAN
9788027603343
Interní kód
0366076
Produktový manažer
Hana Mýdlová (hana.mydlova@knihcentrum.cz)
Vývoj ceny