Správa cookies
Webové stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Využíváním našich služeb souhlasíte s používáním cookies.
Více o cookies
Nastavení cookies
Akceptuji vše
e-shop@arada.cz
KNIHCENTRUM revue
Registrovat
Přihlásit se
Přejít do e-shopu
Nákupní
košík
0
Home
Menu
Search
Knihy
Knihy v angličtině
AKCE
Beletrie pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
Učebnice, odborná literatura
Beletrie pro děti a mládež
Populárně naučná pro děti a mládež
Kalendáře
Kalendáře
Tipy na dárky
Tipy na dárky
Hračky
AKCE
Hračky, hry, karty
Papírnictví
AKCE
Papírenské zboží
Mapy
AKCE
Mapa, atlas, průvodce
Filmy
AKCE
Média
AudioCD
AKCE
Populárně naučná pro dospělé
Média
Ostatní
Populárně naučná pro dospělé
Populárně naučná pro děti a mládež
Média
Papírenské zboží
Tipy na dárky
Kód ke stažení
Přejít do e-shopu
e-shop@arada.cz
http://www.arada.cz/
...
Úvod
Úvod
Knihy
Knihy
http://www.arada.cz/Knihy/
Populárně naučná pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
http://www.arada.cz/Knihy/popularne-naucna-pro-dospele
Zdraví & životní styl
Zdraví & životní styl
http://www.arada.cz/Knihy/zdravi-zivotni-styl
Výživa dialyzovaných pacientů
Výživa dialyzovaných pacientů
https://www.arada.cz/Kniha/vyziva-dialyzovanych-pacientu
Výživa dialyzovaných pacientů
Série:
Rady lékaře, průvodce dietou
Pevná bez přebalu lesklá
EAN:
9788087250235
Petra Pokorová
Značka:
Forsapi
Varianta:
Kniha
150 Kč
Zboží máme skladem.
Dostupnost:
Posledních 10 ks
zobrazit dostupný počet ks
Běžná cena:
231 Kč
Naše cena:
150 Kč
Běžná cena:
231 Kč
Naše cena:
150 Kč
Množství:
Anotace
Knížka přináší pacientům informace o selhání ledvin, možnostech její léčby a výživě dialyzovaných pacientů. Obsahuje kapitoly o anatomii a fyziologii ledvin, o nemocech, které mohou vést k ledvinnému selhání, možnostech léčby onemocnění ledvin a ledvinného selhání, včetně dialýzy a transplantace ledvin. V dalších kapitolách je podrobně vyložena problematika jednotlivých nutrientů v potravinách, včetně jejich použití u dialyzovaných. Následující kapitoly jsou věnovány změnám, která nastanou v případě, že je pacient indikován k dialyzačnímu léčení – dietě, vhodným a nevhodným potravinám, jejich technologické úpravě, naplánováním jídelníčku, zkušenostem pacientů, stravování při zvláštních příležitostech. V poslední části jsou uvedeny recepty vhodné pro dialyzované pacienty.
Informace o sortimentu
Druh sortimentu
Kniha
Autor
Petra Pokorová
Značka
Forsapi
V prodeji od
06.09.2017
Rok vydání
2013
Pořadí vydání
1. vydání
Rozměry
13.7 x 20.7 x 0.9 cm
Hmotnost
0.18 kg
Vazba
Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran
140
Edice
Rady lékaře, průvodce dietou
ISBN
978-80-87250-23-5
EAN
9788087250235
Interní kód
0242479
Produktový manažer
Věra Klíšová (vera.klisova@knihcentrum.cz)
Vývoj ceny