Uzení, nakládání a konzervování masa

EAN:9788024742663
od šunky po žebírka
Značka: GRADA

Zboží máme skladem.

Dostupnost: SKLADEM
zobrazit dostupný počet ks
249 Kč
211 Kč
za tuto cenu jen do 20. 5. 2024
249 Kč
211 Kč
za tuto cenu jen do 20. 5. 2024
Anotace

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případných chyb. Využití uvedených receptů, přesných postupů a rad odborníků pak bude určitě korunováno úspěchem.

Informace o sortimentu
Podnázev od šunky po žebírka
Název v originále Fleisch pökeln und räuchern
Druh sortimentu Kniha
Autor Bernhard Gahm
Značka GRADA
V prodeji od 27.04.2012
Rok vydání 2012
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 17.0 x 24.0 x 1.0 cm
Hmotnost 0.23 kg
Počet stran 128
Poslední dotisk 03/2014
ISBN 978-80-247-4266-3
EAN 9788024742663
Interní kód 0128000
Produktový manažer Martina Křístková (martina.kristkova@knihcentrum.cz)
Vývoj ceny