Správa cookies
Webové stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Využíváním našich služeb souhlasíte s používáním cookies.
Více o cookies
Nastavení cookies
Akceptuji vše
e-shop@arada.cz
KNIHCENTRUM revue
Registrovat
Přihlásit se
Přejít do e-shopu
Nákupní
košík
0
Home
Menu
Search
Knihy
Knihy v angličtině
AKCE
Beletrie pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
Učebnice, odborná literatura
Beletrie pro děti a mládež
Populárně naučná pro děti a mládež
Hračky, hry, karty
Mapa, atlas, průvodce
Papírenské zboží
Kalendáře
Kalendáře
Hračky
AKCE
Hračky, hry, karty
Tipy na dárky
Tipy na dárky
Papírnictví
AKCE
Populárně naučná pro děti a mládež
Papírenské zboží
Mapy
AKCE
Mapa, atlas, průvodce
Filmy
AKCE
Média
AudioCD
AKCE
Média
Ostatní
Populárně naučná pro dospělé
Média
Hračky, hry, karty
Papírenské zboží
Kód ke stažení
Přejít do e-shopu
e-shop@arada.cz
http://www.arada.cz/
...
Úvod
Úvod
Populárně naučná pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
http://www.arada.cz/popularne-naucna-pro-dospele
Kuchařky & nápoje
Kuchařky & nápoje
http://www.arada.cz/kucharky-napoje
Učebnice zavařování a konzervace
Učebnice zavařování a konzervace
https://www.arada.cz/Kniha/ucebnice-zavarovani-konzervace
Učebnice zavařování a konzervace
Pevná bez přebalu lesklá
EAN:
9788086179674
Jan Jílek
Jak uchovávat potraviny
Značka:
Fontána
Varianta:
Kniha
62 Kč
Zboží máme skladem.
Dostupnost:
SKLADEM
zobrazit dostupný počet ks
Běžná cena:
88 Kč
Naše cena:
62 Kč
Běžná cena:
88 Kč
Naše cena:
62 Kč
Množství:
Anotace
Kniha se podrobně věnuje zpracování a konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Zaměřuje se na způsoby, jak lze rychle, šetrně a ekonomicky zpracovat přebytek zahradní produkce, jak prodloužit trvanlivost, svěžest a nutriční hodnotu rychle se kazících plodů téměř až do nové sklizně. Do detailu se seznámíte s přípravou nálevů kompotů a sterilované zeleniny, se zvláštními sterilizačními režimy pro jednotlivé druhy ovoce a zeleniny. Autor fundovaně pojednává také o chemickém složení poživatin a jejich významu pro výživu lidského organizmu, popisuje změny jejich chemického složení během zrání a skladování a taktéž upozorňuje na řadu vnějších vlivů, které mají pro uchování kvalitativních vlastností konzervovaných plodů klíčový význam.
Informace o sortimentu
Podnázev
Jak uchovávat potraviny
Druh sortimentu
Kniha
Autor
Jan Jílek
Značka
Fontána
V prodeji od
02.10.2018
Rok vydání
2001
Pořadí vydání
1. vydání
Rozměry
12.8 x 21.0 x 2.3 cm
Hmotnost
0.30 kg
Vazba
Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran
232
ISBN
978-80-86179-67-4
EAN
9788086179674
Interní kód
0153738
Produktový manažer
Věra Klíšová (vera.klisova@knihcentrum.cz)
Vývoj ceny