Správa cookies
Webové stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Využíváním našich služeb souhlasíte s používáním cookies.
Více o cookies
Nastavení cookies
Akceptuji vše
e-shop@arada.cz
KNIHCENTRUM revue
Registrovat
Přihlásit se
Přejít do e-shopu
Nákupní
košík
0
Home
Menu
Search
Knihy
Knihy v angličtině
Beletrie pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
Učebnice, odborná literatura
Beletrie pro děti a mládež
Populárně naučná pro děti a mládež
Kalendáře
Kalendáře
Tipy na dárky
Papírenské zboží
Tipy na dárky
Hračky
AKCE
Hračky, hry, karty
Papírnictví
AKCE
Papírenské zboží
Mapy
AKCE
Mapa, atlas, průvodce
Filmy
AKCE
Média
AudioCD
AKCE
Populárně naučná pro dospělé
Média
Ostatní
Populárně naučná pro dospělé
Populárně naučná pro děti a mládež
Média
Papírenské zboží
Tipy na dárky
Kód ke stažení
Přejít do e-shopu
e-shop@arada.cz
http://www.arada.cz/
...
Úvod
Úvod
Knihy
Knihy
http://www.arada.cz/Knihy/
Učebnice, odborná literatura
Učebnice, odborná literatura
http://www.arada.cz/Knihy/ucebnice-odborna-literatura
Středoškolská výuka
Středoškolská výuka
http://www.arada.cz/Knihy/stredoskolska-vyuka
Technologie přípravy pokrmů 4
Technologie přípravy pokrmů 4
https://www.arada.cz/Kniha/technologie-pripravy-pokrmu-4-1
Technologie přípravy pokrmů 4
Série:
Učebnice
Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:
9788073730666
Hana Sedláčková
Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Značka:
FORTUNA
Varianta:
Kniha
143 Kč
Zboží máme skladem.
Dostupnost:
SKLADEM
zobrazit dostupný počet ks
Běžná cena:
190 Kč
Naše cena:
143 Kč
Běžná cena:
190 Kč
Naše cena:
143 Kč
Množství:
Anotace
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Informace o sortimentu
Podnázev
Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Druh sortimentu
Kniha
Autor
Hana Sedláčková
Značka
FORTUNA
V prodeji od
30.09.2009
Rok vydání
2009
Pořadí vydání
2. vydání
Rozměry
20.6 x 29.4 x 0.4 cm
Hmotnost
0.32 kg
Vazba
Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran
96
Edice
Učebnice
ISBN
978-80-7373-066-6
EAN
9788073730666
Interní kód
0099491
Produktový manažer
Věra Klíšová (vera.klisova@knihcentrum.cz)
Vývoj ceny