Správa cookies
Webové stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Využíváním našich služeb souhlasíte s používáním cookies.
Více o cookies
Nastavení cookies
Akceptuji vše
e-shop@arada.cz
KNIHCENTRUM revue
Registrovat
Přihlásit se
Přejít do e-shopu
Nákupní
košík
0
Home
Menu
Search
Knihy
Knihy v angličtině
Beletrie pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
Učebnice, odborná literatura
Beletrie pro děti a mládež
Populárně naučná pro děti a mládež
Kalendáře
Kalendáře
Tipy na dárky
Tipy na dárky
Hračky
AKCE
Hračky, hry, karty
Papírnictví
AKCE
Populárně naučná pro dospělé
Beletrie pro děti a mládež
Kalendáře
Papírenské zboží
Mapy
AKCE
Mapa, atlas, průvodce
Filmy
AKCE
Média
AudioCD
AKCE
Populárně naučná pro dospělé
Média
Ostatní
Populárně naučná pro dospělé
Populárně naučná pro děti a mládež
Média
Papírenské zboží
Kód ke stažení
Přejít do e-shopu
e-shop@arada.cz
http://www.arada.cz/
...
Úvod
Úvod
Knihy
Knihy
http://www.arada.cz/Knihy/
Učebnice, odborná literatura
Učebnice, odborná literatura
http://www.arada.cz/Knihy/ucebnice-odborna-literatura
Středoškolská výuka
Středoškolská výuka
http://www.arada.cz/Knihy/stredoskolska-vyuka
Technologie přípravy pokrmů 2
Technologie přípravy pokrmů 2
https://www.arada.cz/Kniha/technologie-pripravy-pokrmu-2-1
Technologie přípravy pokrmů 2
Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:
9788071689522
Hana Sedláčková
Značka:
FORTUNA
Varianta:
Kniha
143 Kč
Zboží máme skladem.
Dostupnost:
SKLADEM
zobrazit dostupný počet ks
Běžná cena:
190 Kč
Naše cena:
143 Kč
Běžná cena:
190 Kč
Naše cena:
143 Kč
Množství:
Anotace
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin a pokrmů, požadavky na bezpečnost práce. Dále popisuje zpracování potravin a přípravu polévek a omáček. Druhý díl se zabývá přílohami a hlavními pokrmy. Třetí díl se věnuje přípravě pokrmů z hovězího, telecího, vepřového, skopového a králičího masa, z vnitřností a z masa mletého. Čtvrtý díl popisuje pokrmy z drůbeže, ryb a zvěřiny. Pátý díl je věnován studené kuchyni. Učebnice mají schvalovací doložku MŠMT ČR.
Informace o sortimentu
Druh sortimentu
Kniha
Autor
Hana Sedláčková
Značka
FORTUNA
V prodeji od
28.07.2006
Rok vydání
2007
Pořadí vydání
1. vydání
Rozměry
20.5 x 29.5 x 0.5 cm
Hmotnost
0.28 kg
Vazba
Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran
86
Poslední dotisk
04/2008
ISBN
80-7168-952-1
EAN
9788071689522
Interní kód
0060159
Produktový manažer
Věra Klíšová (vera.klisova@knihcentrum.cz)
Vývoj ceny