Receptury teplých pokrmů

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9788090838611
Značka: R PLUS

Zboží máme skladem.

Dostupnost: SKLADEM
665 Kč
474 Kč
za tuto cenu jen do 30. 4. 2025
665 Kč
474 Kč
za tuto cenu jen do 30. 4. 2025
Anotace

Aktuální 9. přepracované vydání souboru Receptury teplých pokrmů Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně.

Obsahuje rovněž přehled aktualizovaných legislativních a hygienických předpisů, ale také kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", která odráží nejen moderní trendy naší gastronomie, ale je i okénkem do historie české gastronomie. Kapitola „NOVÉ RECEPTURY“ byla aktuálně doplněna o další receptury, z nichž některé mají své tradiční zastoupení v noblesní prvorepublikové gastronomii. Mezi tyto receptury patří například příprava pokrmů ze šneků, jež mají v české gastronomii právem své místo.

Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Dále jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů.

Vlastník publikace má možnost na webových stránkách www.receptury.com získat další bohaté informace, které slouží pro lepší orientaci především vedoucím provozním zaměstnancům, studentům a žákům odborných škol. Při tvorbě jídelních lístků je možné například využít překlady do pěti světových jazyků v angličtině, němčině, polštině, ruštině a nově jsou tyto překlady doplněny i o ukrajinštinu. Překlady mají možnost exportu vybrané mutace do „txt“ formátu. Vyhledávání je prováděno podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury. Na zmíněných webových stránkách je mimo jiné i rubrika, která zahrnuje dělení vepřového, hovězího, telecího, ale také jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího. Své zájemce jistě nalezne i rubrika "Receptury v moderní úpravě", která obsahuje již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací.

Věříme, že publikace „Receptury teplých pokrmů“ i webové stránky, budou Vaším pomocníkem a přispějí k hlavní prioritě, kterou je spokojenost strávníka.

Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor Jaroslav Runštuk
Značka R PLUS
V prodeji od 16.10.2024
Rok vydání 2024
Pořadí vydání 9. vydání
Rozměry 19.5 x 28.6 x 4.9 cm
Hmotnost 1.32 kg
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran 592
ISBN 978-80-908386-1-1
EAN 9788090838611
Interní kód 0458414
Produktový manažer Hana Mýdlová (hana.mydlova@knihcentrum.cz)
Vývoj ceny