Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9788075543325
Značka: ANAG

Zboží máme skladem.

Dostupnost: SKLADEM
zobrazit dostupný počet ks
549 Kč
384 Kč
549 Kč
384 Kč
Anotace

Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity.

Dosud ale neexistovala kniha, která by toto téma pojednávala s hlubokou znalostí věci, ale současně i poutavě a srozumitelně. Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture tyto požadavky hravě splňuje. Jeho autoři, Kathryn Lukas a Shane Peterson, jsou v oblasti fermentace odborníci na slovo vzatí. Seznámí čtenáře s její tisíciletou historií, detailně proberou zdravotní přínosy fermentovaných potravin i veškeré otázky týkající se zdravotní nezávadnosti a bezpečnosti jejich přípravy i uchovávání.

Jádrem knihy je ovšem pečlivě vybraná sbírka 100 receptů na zpracování kysaného zelí, rychle kvašené i ve vlastní šťávě fermentované zeleniny a kimči, pálivých chilli omáček, kvašeného ovoce a ovocného želé, kombuchy, a dokonce i alkoholických ciderů a medoviny. Je to prostě příručka, kterou by měl vlastnit každý domácí fermentista – spoustu praktických informací v ní totiž najde nejen ten, kdo se to s fermentací teprve chystá vyzkoušet a přemýšlí o své první skleničce kvašené zeleniny, ale i ten, kdo pokrmy či nápoje touto přirozenou cestou vyrábí už léta.

Informace o sortimentu
Název v originále The Farmhouse Culture Guide to Fermenting
Druh sortimentu Kniha
Autor Kathryn Lukas, Shane Peterson
Značka ANAG
V prodeji od 13.10.2021
Rok vydání 2021
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 20.3 x 23.3 x 3.3 cm
Hmotnost 1.09 kg
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran 372
ISBN 978-80-7554-332-5
EAN 9788075543325
Interní kód 0368164
Produktový manažer Tereza Wawreczková (tereza.wawreczkova@knihcentrum.cz)
Vývoj ceny