Správa cookies
Webové stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Využíváním našich služeb souhlasíte s používáním cookies.
Více o cookies
Nastavení cookies
Akceptuji vše
e-shop@arada.cz
KNIHCENTRUM revue
Registrovat
Přihlásit se
Přejít do e-shopu
Nákupní
košík
0
Home
Menu
Search
Knihy
Knihy v angličtině
AKCE
Beletrie pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
Učebnice, odborná literatura
Beletrie pro děti a mládež
Populárně naučná pro děti a mládež
Kalendáře
Kalendáře
Tipy na dárky
Tipy na dárky
Hračky
AKCE
Hračky, hry, karty
Papírnictví
AKCE
Populárně naučná pro dospělé
Beletrie pro děti a mládež
Kalendáře
Papírenské zboží
Mapy
AKCE
Mapa, atlas, průvodce
Filmy
AKCE
Média
AudioCD
AKCE
Populárně naučná pro dospělé
Média
Ostatní
Populárně naučná pro dospělé
Populárně naučná pro děti a mládež
Média
Papírenské zboží
Kód ke stažení
Přejít do e-shopu
e-shop@arada.cz
http://www.arada.cz/
...
Úvod
Úvod
Knihy
Knihy
http://www.arada.cz/Knihy/
Populárně naučná pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
http://www.arada.cz/Knihy/popularne-naucna-pro-dospele
Kuchařky & nápoje
Kuchařky & nápoje
http://www.arada.cz/Knihy/kucharky-napoje
Proč se klepou řízky
Proč se klepou řízky
https://www.arada.cz/Kniha/proc-se-klepou-rizky-1
Proč se klepou řízky
Brožovaná s přebalem matná
EAN:
9788076750869
Vladimír Mikeš
Chemie v kuchyni
Značka:
Dokořán
Varianta:
Kniha
238 Kč
Zboží máme skladem.
Dostupnost:
SKLADEM
zobrazit dostupný počet ks
Běžná cena:
298 Kč
Naše cena:
238 Kč
Běžná cena:
298 Kč
Naše cena:
238 Kč
Množství:
Anotace
Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či experimentálních receptů. Vaření je však především chemický proces, a má proto s chemií mnoho společného. V knize žádné nové recepty nenajdete, zato se dozvíte o potravinách spoustu zajímavostí – od jejich chemického složení pres důvod klepání řízku až po to, proč si červ vybere vždy to nejkrásnější jablko. Nemalý prostor je věnován také nejrůznějším chemickým látkám (lidově zvaným „éčka“), které se do potravin přidávají. Autor, profesor biochemie, je neobhajuje, ale uvádí na pravou míru některé názory na jejich přehnanou nebezpečnost.
Informace o sortimentu
Podnázev
Chemie v kuchyni
Druh sortimentu
Kniha
Autor
Vladimír Mikeš
Značka
Dokořán
V prodeji od
14.02.2023
Rok vydání
2023
Pořadí vydání
2. vydání
Rozměry
14.5 x 21.0 x 1.8 cm
Hmotnost
0.36 kg
Vazba
Brožovaná s přebalem matná
Počet stran
184
ISBN
978-80-7675-086-9
EAN
9788076750869
Interní kód
0403944
Produktový manažer
Hana Mýdlová (hana.mydlova@knihcentrum.cz)
Vývoj ceny