Správa cookies
Webové stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Využíváním našich služeb souhlasíte s používáním cookies.
Více o cookies
Nastavení cookies
Akceptuji vše
e-shop@arada.cz
KNIHCENTRUM revue
Registrovat
Přihlásit se
Přejít do e-shopu
Nákupní
košík
0
Home
Menu
Search
Knihy
Knihy v angličtině
Beletrie pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
Učebnice, odborná literatura
Beletrie pro děti a mládež
Populárně naučná pro děti a mládež
Kalendáře
Kalendáře
Tipy na dárky
Papírenské zboží
Tipy na dárky
Hračky
AKCE
Hračky, hry, karty
Papírnictví
AKCE
Populárně naučná pro dospělé
Beletrie pro děti a mládež
Kalendáře
Papírenské zboží
Mapy
AKCE
Mapa, atlas, průvodce
Filmy
AKCE
Média
AudioCD
AKCE
Populárně naučná pro dospělé
Média
Ostatní
Populárně naučná pro dospělé
Populárně naučná pro děti a mládež
Média
Papírenské zboží
Kód ke stažení
Přejít do e-shopu
e-shop@arada.cz
http://www.arada.cz/
...
Úvod
Úvod
Knihy
Knihy
http://www.arada.cz/Knihy/
Populárně naučná pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
http://www.arada.cz/Knihy/popularne-naucna-pro-dospele
Zdraví & životní styl
Zdraví & životní styl
http://www.arada.cz/Knihy/zdravi-zivotni-styl
Obiloviny v lidské výživě
Obiloviny v lidské výživě
https://www.arada.cz/Kniha/obiloviny-v-lidske-vyzive
Obiloviny v lidské výživě
Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:
9788087250280
Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku
Značka:
Forsapi
Varianta:
Kniha
77 Kč
Zboží máme skladem.
Dostupnost:
SKLADEM
zobrazit dostupný počet ks
Běžná cena:
110 Kč
Naše cena:
77 Kč
Běžná cena:
110 Kč
Naše cena:
77 Kč
Množství:
Anotace
Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu. Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů.
Informace o sortimentu
Podnázev
Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku
Druh sortimentu
Kniha
Značka
Forsapi
V prodeji od
11.10.2017
Rok vydání
2015
Pořadí vydání
1. vydání
Rozměry
21.3 x 29.9 x 0.4 cm
Hmotnost
0.22 kg
Vazba
Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran
54
ISBN
978-80-87250-28-0
EAN
9788087250280
Interní kód
0242477
Produktový manažer
Věra Klíšová (vera.klisova@knihcentrum.cz)
Vývoj ceny