Správa cookies
Webové stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Využíváním našich služeb souhlasíte s používáním cookies.
Více o cookies
Nastavení cookies
Akceptuji vše
e-shop@arada.cz
KNIHCENTRUM revue
Registrovat
Přihlásit se
Přejít do e-shopu
Nákupní
košík
0
Home
Menu
Search
Knihy
Knihy v angličtině
AKCE
Beletrie pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
Učebnice, odborná literatura
Beletrie pro děti a mládež
Populárně naučná pro děti a mládež
Kalendáře
Kalendáře
Tipy na dárky
Tipy na dárky
Hračky
AKCE
Hračky, hry, karty
Papírnictví
AKCE
Papírenské zboží
Mapy
AKCE
Mapa, atlas, průvodce
Filmy
AKCE
Média
AudioCD
AKCE
Populárně naučná pro dospělé
Média
Ostatní
Populárně naučná pro dospělé
Populárně naučná pro děti a mládež
Média
Papírenské zboží
Tipy na dárky
Kód ke stažení
Přejít do e-shopu
e-shop@arada.cz
http://www.arada.cz/
...
Úvod
Úvod
Knihy
Knihy
http://www.arada.cz/Knihy/
Populárně naučná pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
http://www.arada.cz/Knihy/popularne-naucna-pro-dospele
Zdraví & životní styl
Zdraví & životní styl
http://www.arada.cz/Knihy/zdravi-zivotni-styl
Obiloviny v lidské výživě
Obiloviny v lidské výživě
https://www.arada.cz/Kniha/obiloviny-v-lidske-vyzive
Obiloviny v lidské výživě
Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:
9788087250280
Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku
Značka:
Forsapi
Varianta:
Kniha
77 Kč
Zboží máme skladem.
Dostupnost:
SKLADEM
zobrazit dostupný počet ks
Běžná cena:
110 Kč
Naše cena:
77 Kč
Běžná cena:
110 Kč
Naše cena:
77 Kč
Množství:
Anotace
Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si chorob, které mohou souviset s konzumací gliadinu - součásti lepku obilovin. Na druhé straně jsou v textu rozebírány benefity cereální - obilné stravy - v jejím působení na lidskou výživu. Publikace je společným dílem chemiků, potravinářů, lékařů a nutričních terapeutů.
Informace o sortimentu
Podnázev
Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku
Druh sortimentu
Kniha
Značka
Forsapi
V prodeji od
11.10.2017
Rok vydání
2015
Pořadí vydání
1. vydání
Rozměry
21.3 x 29.9 x 0.4 cm
Hmotnost
0.22 kg
Vazba
Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran
54
ISBN
978-80-87250-28-0
EAN
9788087250280
Interní kód
0242477
Produktový manažer
Věra Klíšová (vera.klisova@knihcentrum.cz)
Vývoj ceny