Správa cookies
Webové stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Využíváním našich služeb souhlasíte s používáním cookies.
Více o cookies
Nastavení cookies
Akceptuji vše
e-shop@arada.cz
KNIHCENTRUM revue
Registrovat
Přihlásit se
Přejít do e-shopu
Nákupní
košík
0
Home
Menu
Search
Knihy
Knihy v angličtině
AKCE
Beletrie pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
Učebnice, odborná literatura
Beletrie pro děti a mládež
Populárně naučná pro děti a mládež
Kalendáře
Kalendáře
Tipy na dárky
Tipy na dárky
Hračky
AKCE
Hračky, hry, karty
Papírnictví
AKCE
Populárně naučná pro dospělé
Beletrie pro děti a mládež
Kalendáře
Papírenské zboží
Mapy
AKCE
Mapa, atlas, průvodce
Filmy
AKCE
Média
AudioCD
AKCE
Populárně naučná pro dospělé
Média
Ostatní
Populárně naučná pro dospělé
Populárně naučná pro děti a mládež
Média
Papírenské zboží
Kód ke stažení
Přejít do e-shopu
e-shop@arada.cz
http://www.arada.cz/
...
Úvod
Úvod
Knihy
Knihy
http://www.arada.cz/Knihy/
Učebnice, odborná literatura
Učebnice, odborná literatura
http://www.arada.cz/Knihy/ucebnice-odborna-literatura
Hospodářství, technické vědy
Hospodářství, technické vědy
http://www.arada.cz/Knihy/hospodarstvi-technicke-vedy
Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K
Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K
https://www.arada.cz/Kniha/novy-encyklopedicky-slovnik-gastronomie-ak
Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K
Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:
9788086351100
Jiří Černý
1. díl
Značka:
RATIO
Varianta:
Kniha
209 Kč
Zboží máme skladem.
Dostupnost:
SKLADEM
zobrazit dostupný počet ks
Běžná cena:
299 Kč
Naše cena:
209 Kč
Běžná cena:
299 Kč
Naše cena:
209 Kč
Množství:
Anotace
Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům.
Informace o sortimentu
Podnázev
1. díl
Druh sortimentu
Kniha
Autor
Jiří Černý
Značka
RATIO
V prodeji od
16.08.2018
Pořadí vydání
1. vydání
Rozměry
15.3 x 23.2 x 1.4 cm
Hmotnost
0.35 kg
Vazba
Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN
978-80-86351-10-0
EAN
9788086351100
Interní kód
0276043
Produktový manažer
Hana Mýdlová (hana.mydlova@knihcentrum.cz)
Vývoj ceny