Cukrářská výroba II

Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:9788073331382
Značka: INFORMATORIUM

Zboží máme skladem.

Dostupnost: SKLADEM
330 Kč
264 Kč
za tuto cenu jen do 3. 11. 2025
330 Kč
264 Kč
za tuto cenu jen do 3. 11. 2025
Anotace
Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také chemicko-fyzikální děje, které v průběhu výrobního procesu probíhají. Přibližuje jednotlivé fáze výroby, význam nových surovin, jejich vlastnosti a způsob zpracování. Zabývá se vadami výrobků a jejich příčinami, uvádí, jak závadám předcházet, případně jak je odstraňovat. Popisuje výrobu šlehaných hmot, třených hmot, jádrových hmot, smetanových výrobků a náplní, ozdob a speciálních výrobků. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků. Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.
Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor L. Bláha
Značka INFORMATORIUM
V prodeji od 03.09.2019
Rok vydání 2019
Pořadí vydání 5. vydání
Rozměry 17.0 x 24.6 x 1.2 cm
Hmotnost 0.35 kg
Vazba Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN 978-80-7333-138-2
EAN 9788073331382
Interní kód 0303532
Produktový manažer Jana Knopová (jana.knopova@knihcentrum.cz)
Vývoj ceny