Cukrářská technologie

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9788090409316
Značka: R PLUS

Zboží máme skladem.

Dostupnost: SKLADEM
zobrazit dostupný počet ks
395 Kč
295 Kč
za tuto cenu jen do 6. 10. 2024
395 Kč
295 Kč
za tuto cenu jen do 6. 10. 2024
Anotace

Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami.

Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor.
Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor Alena Půlpánová
Značka R PLUS
V prodeji od 10.05.2013
Rok vydání 2013
Pořadí vydání 2. vydání
Rozměry 18.9 x 27.7 x 3.0 cm
Hmotnost 0.78 kg
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Poslední dotisk 04/2022
ISBN 978-80-904093-1-6
EAN 9788090409316
Interní kód 0133961
Produktový manažer Jana Matějová (jana.matejova@knihcentrum.cz)
Vývoj ceny