Cukrářská technologie

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9788090409316
28.11.2025
Značka: R PLUS

Plánovaný dotisk. Expedujeme do dvou pracovních dnů po vydání.

Dostupnost: DOTISK připravovaný
395 Kč
286 Kč
za tuto cenu jen do 19. 9. 2025
395 Kč
286 Kč
za tuto cenu jen do 19. 9. 2025
Anotace

Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami.

Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými surovinami, polotovary a pomůckami k cukrářské výrobě, a tak nám v mnohých případech velmi usnadní vlastní výrobu a dohotovení - zdobení cukrářských výrobků. I tyto okolnosti bylo nutné do textu třetího vydání zahrnout.Tato kniha je určena především pro výuku předmětu cukrářská výroba učebního oboru cukrář, stejně jako je možné i její využití k výuce popsané problematiky na hotelových školách i pro doplnění učiva v oboru kuchař. Zároveň je koncipována k praktickému využití jako užitečná pomůcka pro mnohé odborníky v cukrářské výrobě, ale může posloužit i amatérským zájemcům a nadšencům o tento náročný, ale krásný obor.
Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Autor Alena Půlpánová
Značka R PLUS
Vychází 28.11.2025
V prodeji od 10.05.2013
Rok vydání 2013
Pořadí vydání 2. vydání
Rozměry 18.9 x 27.7 x 3.0 cm
Hmotnost 0.79 kg
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Poslední dotisk 11/2025
ISBN 978-80-904093-1-6
EAN 9788090409316
Interní kód 0133961
Produktový manažer Hana Mýdlová (hana.mydlova@knihcentrum.cz)