Správa cookies
Webové stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Využíváním našich služeb souhlasíte s používáním cookies.
Více o cookies
Nastavení cookies
Akceptuji vše
e-shop@arada.cz
KNIHCENTRUM revue
Registrovat
Přihlásit se
Přejít do e-shopu
Nákupní
košík
0
Home
Menu
Search
Knihy
Knihy v angličtině
AKCE
Beletrie pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
Učebnice, odborná literatura
Beletrie pro děti a mládež
Populárně naučná pro děti a mládež
Hračky, hry, karty
Mapa, atlas, průvodce
Papírenské zboží
Kalendáře
Kalendáře
Hračky
AKCE
Hračky, hry, karty
Tipy na dárky
Tipy na dárky
Papírnictví
AKCE
Populárně naučná pro děti a mládež
Papírenské zboží
Mapy
AKCE
Mapa, atlas, průvodce
Filmy
AKCE
Média
AudioCD
AKCE
Média
Ostatní
Populárně naučná pro dospělé
Média
Hračky, hry, karty
Papírenské zboží
Kód ke stažení
Přejít do e-shopu
e-shop@arada.cz
http://www.arada.cz/
...
Úvod
Úvod
Populárně naučná pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
http://www.arada.cz/popularne-naucna-pro-dospele
Záliby
Záliby
http://www.arada.cz/zaliby
Výroba slivovice a jiných pálenek
Výroba slivovice a jiných pálenek
https://www.arada.cz/vyroba-slivovice-a-jinych-palenek-1
Výroba slivovice a jiných pálenek
Pevná bez přebalu lesklá
EAN:
9788073456573
Josef Dyr
,
Jan E. Dyr
Značka:
MAXDORF
Varianta:
Kniha
207 Kč
Zboží máme skladem.
Dostupnost:
SKLADEM
zobrazit dostupný počet ks
Běžná cena:
295 Kč
Naše cena:
207 Kč
Běžná cena:
295 Kč
Naše cena:
207 Kč
Množství:
Anotace
Již páté vydání klasické příručky, která je kompletním průvodcem výroby slivovice a dalších pálenek užitečným jak pro pěstitele ovoce, tak pro provozovatele pěstitelských pálenic. Jsou v ní uvedeny praktické, srozumitelné a současně podrobné návody zejména pro domácí potřebu (malovýrobu), ale též pro průmyslovou výrobu. Autoři radí, jak postupovat při výběru a zpracování jednotlivých druhů ovoce, procesu kvašení (včetně přiživování kvasnic), velkou pozornost věnují technologickým soustavám a schématům aparátů, kvasným nádobám a jejich čištění, destilaci, rektifikaci, následné úpravě pálenek, jejich ředění a uskladňování. Kromě našich tradičních pálenek jsou uvedeny také stručné návody týkající se ginu, araku, rumu, koňaku, absintu a obilných pálenek. Kniha je aktualizována současnými odborníky na kvasnou chemii, a to včetně právních předpisů platných v 21. století. Publikace obsahuje desítky užitečných tabulek, příkladů a 85 ilustrací. Vypěstované ovoce představuje nezanedbatelnou hodnotu - s touto nepostradatelnou kuchařkou lze tuto hodnotu optimálně zpracovat a uložit pro dlouhodobé využití.
Informace o sortimentu
Druh sortimentu
Kniha
Autor
Josef Dyr, Jan E. Dyr
Značka
MAXDORF
V prodeji od
16.10.2020
Rok vydání
2020
Pořadí vydání
5. vydání
Rozměry
15.0 x 21.3 x 1.8 cm
Hmotnost
0.47 kg
Vazba
Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran
224
ISBN
978-80-7345-657-3
EAN
9788073456573
Interní kód
0344685
Produktový manažer
Jana Matějová (jana.matejova@knihcentrum.cz)
Vývoj ceny