Učebnice zavařování a konzervace

Pevná bez přebalu lesklá
EAN:9788086179674
Jak uchovávat potraviny
Značka: Fontána

Toto zboží již není možné objednat. Zboží bohužel nelze dodat, je úplně vyprodáno také u nakladatele. Nastavte si Hlídacího psa, abyste byli informování o případné změně.

Dostupnost: Vyprodáno
88 Kč
62 Kč
88 Kč
62 Kč
Anotace
Kniha se podrobně věnuje zpracování a konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Zaměřuje se na způsoby, jak lze rychle, šetrně a ekonomicky zpracovat přebytek zahradní produkce, jak prodloužit trvanlivost, svěžest a nutriční hodnotu rychle se kazících plodů téměř až do nové sklizně. Do detailu se seznámíte s přípravou nálevů kompotů a sterilované zeleniny, se zvláštními sterilizačními režimy pro jednotlivé druhy ovoce a zeleniny. Autor fundovaně pojednává také o chemickém složení poživatin a jejich významu pro výživu lidského organizmu, popisuje změny jejich chemického složení během zrání a skladování a taktéž upozorňuje na řadu vnějších vlivů, které mají pro uchování kvalitativních vlastností konzervovaných plodů klíčový význam.
Informace o sortimentu
Podnázev Jak uchovávat potraviny
Druh sortimentu Kniha
Autor Jan Jílek
Značka Fontána
V prodeji od 02.10.2018
Rok vydání 2001
Pořadí vydání 1. vydání
Rozměry 12.8 x 21.0 x 2.3 cm
Hmotnost 0.30 kg
Vazba Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran 232
ISBN 978-80-86179-67-4
EAN 9788086179674
Interní kód 0153738
Produktový manažer Věra Klíšová (vera.klisova@knihcentrum.cz)