Správa cookies
Webové stránky používají k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci reklam soubory cookie. Využíváním našich služeb souhlasíte s používáním cookies.
Více o cookies
Nastavení cookies
Akceptuji vše
e-shop@arada.cz
KNIHCENTRUM revue
Registrovat
Přihlásit se
Přejít do e-shopu
Nákupní
košík
0
Home
Menu
Search
Knihy
Knihy v angličtině
AKCE
Beletrie pro dospělé
Populárně naučná pro dospělé
Učebnice, odborná literatura
Beletrie pro děti a mládež
Populárně naučná pro děti a mládež
Kalendáře
Kalendáře
Tipy na dárky
Tipy na dárky
Hračky
AKCE
Hračky, hry, karty
Papírnictví
AKCE
Papírenské zboží
Mapy
AKCE
Mapa, atlas, průvodce
Filmy
AKCE
Média
AudioCD
AKCE
Populárně naučná pro dospělé
Média
Ostatní
Populárně naučná pro dospělé
Populárně naučná pro děti a mládež
Média
Papírenské zboží
Tipy na dárky
Kód ke stažení
Přejít do e-shopu
e-shop@arada.cz
http://www.arada.cz/
...
Úvod
Úvod
Učebnice, odborná literatura
Učebnice, odborná literatura
http://www.arada.cz/ucebnice-odborna-literatura
Hospodářství, technické vědy
Hospodářství, technické vědy
http://www.arada.cz/hospodarstvi-technicke-vedy
Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž
Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž
https://www.arada.cz/novy-encyklopedicky-slovnik-gastronomie-lz
Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž
Brožovaná bez přebalu lesklá
EAN:
9788086351117
Jiří Černý
2. díl
Značka:
RATIO
Varianta:
Kniha
209 Kč
Zboží máme skladem.
Dostupnost:
SKLADEM
zobrazit dostupný počet ks
Běžná cena:
299 Kč
Naše cena:
209 Kč
Běžná cena:
299 Kč
Naše cena:
209 Kč
Množství:
Anotace
Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, perníkářství, řeznictví a uzenářství, názvosloví kuchyňských a restauračních zařízení, strojů, nádobí, náčiní a pomůcek. Své místo zde má i pivo a víno, jejich výroba a názvosloví, používané sommeliéry. Jde o ojedinělou publikaci pro odborníky pracující v oboru, ale slovník je určen i amatérským gastronomům.
Informace o sortimentu
Podnázev
2. díl
Druh sortimentu
Kniha
Autor
Jiří Černý
Značka
RATIO
V prodeji od
16.08.2018
Pořadí vydání
1. vydání
Rozměry
15.8 x 23.3 x 1.6 cm
Hmotnost
0.37 kg
Vazba
Brožovaná bez přebalu lesklá
ISBN
978-80-86351-11-7
EAN
9788086351117
Interní kód
0276045
Produktový manažer
Hana Mýdlová (hana.mydlova@knihcentrum.cz)
Vývoj ceny