Cukrářská výroba III

EAN:9788073331399
10.09.2025
Značka: INFORMATORIUM

Zboží máme objednáno u dodavatele a co nevidět jej naskladníme. Expedujeme do dvou pracovních dnů po dodání na sklad.

Dostupnost: Na cestě na sklad
330 Kč
264 Kč
za tuto cenu jen do 6. 9. 2025
330 Kč
264 Kč
za tuto cenu jen do 6. 9. 2025
Anotace

Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. U jednotlivých celků jsou vždy uvedeny typické druhy výrobků.

Nová, přehlednější grafická úprava s prostorem pro vlastní poznámky.

Informace o sortimentu
Druh sortimentu Kniha
Značka INFORMATORIUM
Vychází 10.09.2025
V prodeji od 27.09.2019
Rok vydání 2019
Pořadí vydání 5. vydání
Rozměry 17.2 x 24.6 x 1.3 cm
Hmotnost 0.35 kg
ISBN 978-80-7333-139-9
EAN 9788073331399
Interní kód 0304032
Produktový manažer Jana Knopová (jana.knopova@knihcentrum.cz)